Hein, Tom, Ik en Adriaan

Hein, Tom, Ik en Adriaan

zondag 8 december 2013

Repetitie 8 dec

Ik en Hein in burger... moest nog naar een feestje
Elke keer als ik Jaap zie, vraag hij mij of ik nog wel eens wat op mijn blog zet. Mijn antwoord was deze keer ook weer; niet vaak. Tijdgebrek? Drukdruk? Valt best mee Jaap, moet er gewoon even tijd voor maken.


Vandaag was ik keurig op tijd aanwezig in ons oefen lokaal. Bijna iedereen zat al klaar, dus we konden meteen beginnen. Instrument niet warm kunnen blazen, volgende keer toch maar ietsje eerder van huis vertrekken. Moet toch mogelijk zijn, hoe lang moet ik in de auto zitten. Hooguit 15 min!

Trompettisten in rust stand. Naast Frans onze 'nieuwe'!! 
We begonnen vandaag met goed en slecht nieuws. Het goede nieuws was dat we er een nieuwe trompettist bij hebben!! Zijn naam ben ik alweer vergeten. Iets met een H en klonk als Hebbert... Aardige gast, die weet hoe je op een trompetje moet spelen. Altijd handig... Alleen moet er nog wel wat aan zijn pakkie veranderen. Nu ziet ie er maar raar uit. Verkeerde korps?

Het slechte nieuws is dat er twee gedwongen gestopt zijn. Beetje terecht, als je het mij vraagt. Als je maar nu en dan een halve repetitie mee kan spelen, moet je je toch af gaan vragen of je wel bij het korps wil horen...

Het blazen ging lekker! Nieuwe en oude nummers geoefend en ook het lopen buiten gaat steeds beter... soms. Het blijft lastig om ons allemaal recht in het gelid te houden. Jaap doet zijn best, maar ziet natuurlijk ook niet alles. Misschien zou Alex een keer mee moeten kijken.

Wel een beetje vreemd om na afloop iedereen al fijne kerstdagen te wensen... Tja, dat krijg je als je maar eens per maand bij elkaar komt. 19 januari is de volgende repetitie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten