Hein, Tom, Ik en Adriaan

Hein, Tom, Ik en Adriaan

zondag 21 augustus 2011

Repetitie 21 aug 2011


Gisteren was het bloedje heet buiten en vandaag beloofde het weer een warme dag te worden. Op Facebook was al een hele discussie ontstaan over onze kleding. Paul wilde in korte broek, maar dat mocht niet, ook rokjes en topjes werden afgekeurd, dan toch maar in gevechtspak naar Vught. De hitte viel gelukkig wel mee. De ochtend begon zelfs met een flinke onweersbui inclusief de nodige lichtshow en donder.

Irma en Paul haalde mij op en na een bakje koffie en thee in de kazerne gingen we beginnen. De opkomst was behoorlijk, al waren niet alle trommels en trompetten aanwezig. De saxjes waren er weer alle vijf!! Twee nieuwe nummers, die ons al eerder werden toegestuurd stonden als eerste op ons programma. Helaas zaten er in het ene nummer net te veel foutjes om niet tenenkrommend te kunnen spelen. Gelukkig liep het tweede wel vlekkeloos en kon zelfs op het programma voor Frankrijk (eerste weekeind van sept) gezet worden.

Na een broodje ei gingen we na de pauze verder met het hele repertoire voor Frankrijk. Dat bestaat uit marsen die we toch wel vaker gespeeld hebben, en dat was duidelijk te horen... Het klok weer lekker hard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten