Hein, Tom, Ik en Adriaan

Hein, Tom, Ik en Adriaan

zondag 26 augustus 2012

Opkomstdag 26 aug 2012

Dat het nog voor vele vakantie was, konden we wel merken aan deze repetitie dag, een klein clubje was het gevolg. Maar wat er was blies voor tien... Vooral Adriaan die het weer helemaal alleen moest doen, liet goed van zich horen. De trompetten moesten het met z'n vijven doen, met daarachter maar drie schuiven. Bassen waren er twee, met daarbij een nieuw gezicht. De enige groep die compleet was, waren de tenor saxen. Alt saxen hadden we maar liefst nul... Of de trommelaars compleet waren weet ik eerlijk gezegd niet. Het eerste half uur speelde nog een oude bekende mee. Sascha, de dochter van George, wachten op haar vriend om een dagje naar de Efteling te gaan. Tja en als je er dan toch bent...

Veel geblazen hebben we zeker. Ik denk dat we alles geblazen hebben wat we hebben.

Van Jaap kregen we een nieuwe volgorde voor in het marsenboekje:

1. Military Escort
2. Over and Out
3. Adelita
4. Calafornian Beach
5. Swinging on the Street
6. Longest Day
7. Warsong
8. Graf Waldersee
9. Kaiserjagermarsch
10. Limburgse Jagersmars
11. Van Heutsz Mars

Ook bij je hebben, maar niet genummerd: Highland Cathedral, Bolero Militair, Blijf bij mij Heer, Final Cellebration en het Wilhelmus. Deze nummers spelen we alleen als we ergens stilstaan.

Tussen de buien door konden we nog even buiten wat oefenen met lopen. Zonder instrumenten. Dat ging vrij vlotjes. Jaap was al snel tevreden over ons, zodat we weer naar binnen konden. Binnen hebben we nog geblazen tot over tweeën... Tegen half drie was ik weer thuis.

Ons volgende optreden is in Delft op 8 sept.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten