Hein, Tom, Ik en Adriaan

Hein, Tom, Ik en Adriaan

maandag 12 september 2011

Opkomstdag 11 sept


Een week na ons Frankrijk avontuur, mochten we alweer in vol ornaat aantreden op de Isabel Kazerne. De repetitie van 18 sept was i.v.m. de Open Monumenten dag een week vervroegt.

Terwijl Irma en Paul genoten van een weekendje Duitsland, was ik keurig om half 10 aanwezig. Eerst maar eens een bakje thee. Buiten opgedronken want het was heerlijk weer.

We waren met een behoorlijke bezetting én met een paar nieuwe. Dat is altijd leuk! Zeker als ze ook nog een aardig stukje muziek mee kunnen blazen...

Roland had voor ons een show bedacht op het nummer Adalita, het leek heel simpel, maar dat viel in de praktijk behoorlijk tegen. Wat dan weer wel lachwekkende momenten opleverde! Na 150x oefenen begon het eindelijk ergens op te lijken... Nog lang niet vlekkeloos, maar daar oefenen we de volgende keer wel weer mee. Ben benieuwd of iedereen het showtje kan onthouden...

Het eten was weer goed verzorgd en na het eten speelde we nog een paar nummers op de parkeerplaats. Er was inmiddels aardig wat publiek!

Hoogtepunt van deze dag: Roland heeft een nieuwe Tamboer-Maître stok gekregen! Een hele mooie nog wel. Glimmend en hopelijk goed zichtbaar voor iedereen!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten