Hein, Tom, Ik en Adriaan

Hein, Tom, Ik en Adriaan

maandag 18 oktober 2010

Repetitie 17 oktoberDe repetitie van gisteren was vooral erg koud!!
Binnen was het zelfs kouder dan buiten...
Maar ondanks dat, hebben we toch flink muziek gemaakt.

Twee nieuwe nummer staan er op ons programma; War Song Medley en The Longest Day. (zie bij "Leuke muziek links", links in de kantlijn)
De War Song Medley is een medley van bekende nummers, niet echt moeilijk en iedereen kent de melodie. Dat is natuurlijk wel gevaarlijk, vaak wordt er dan op gehoor gespeeld, terwijl er net wat anders staat.

The Longest Day is ook niet super moeilijk, maar dat is eigenlijk wel prettig, want we moeten er ook nog op lopen en dat is al lastig en vermoeiend genoeg.
Doordat het zo koud was besloten we ook dat lopen eens te oefenen. Buiten in de zon was het heel aangenaam marcheer weer. Het lopen ging goed, er ging er maar ééntje onderuit dat gelukkig goed afliep... niets gebroken.

Tijdens de lunch kregen we een lekkere dikke worst, die met veel mosterd goed te eten was...
Ook in de kantine was het steenkoud. Naast me zat... ik weet zijn naam niet, die kleine met die schuif... hij maakte een leuke opmerking terwijl iedereen zat te blauwbekken, met de handjes om een beker koffie of thee; "we doen dit voor ons lol hé.... "

Later ontdekte Roland dat zijn bijzondere oude muts, uit zijn tas verdwenen was... Diefstal... Dat zal toch zeker niet!! De muts was zeker 200 euro waard, volgens onze dirigent. D
at moet iemand geweten hebben. Zichtbaar van de kaart dirigeerde Roland verder. Na de repetitie belde hij naar huis... Geen muts... zocht in de auto... geen muts... nog eens zoeken in zijn de tas. Wat bleek nu... die tassen van tegenwoordig hebben veel te veel vakken!! Mutsje terecht, Roland blij!!

In de pauze kregen we de gelegenheid om een DT jas te passen. Het is de bedoeling dat we die allemaal één aanschaffen en die aan gaan doen tijdens optredens.

Volgende repetitie 19 nov: Ik hoop dat de kachel dan gemaakt is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten